top of page

OM SAFARI

Fra før vi gikk opp på scena på jubileum

SAFARI er en av Norges fremste gospelgrupper, og holder til i Oslo.

Gruppa, som ledes av Eirik Kaasa, er satt sammen av 12 meget dyktige solister fra hele Norge. Flere av disse har musikken som sitt daglige levebrød blant annet gjennom egne soloutgivelser og konserter, eller som korister og sanglærere for diverse kjente artister og ulike TV-programmer. Safari har også i fellesskap samarbeidet med mange ulike artister – alt fra Kirk Franklin (Skjærgårds Music and Mission Festival 2010) til Ylvis (Oslo Spektrum 2014). 

SAFARIs musikkstil har sitt sentrum i contemporary gospel, men har også innslag av mer tradisjonell gospel. Repertoaret består stort sett av egenkomponerte sanger, og de sterke, ektefølte tekstene kombinert med fengende og kreative arrangementer gjør at disse har en tendens til å virkelig feste seg i hjertene på folk.

Gospelkjennere vil fort oppdage at Safari har som mål å følge nivået og de musikalske strømningene i gospelmiljøet i USA, og det nyeste albumet er er et godt bevis på dette. Det ligger mye arbeid og sterk dedikasjon bak ”I still need You” – særlig fra ”spillende trener” Eirik Kaasa.

bottom of page